Header logo2

IPA HOUSES

Τα μέλη που θα χρησιμοποιήσουν τους ξενώνες πρέπει να εφαρμόσουν πιστά τον κανονισμό λειτουργίας του. Στις κρατήσεις δωματίων υποχρεωτικά ακολουθείται σειρά προτεραιότητος. Η διαμονή στους Ξενώνες βασίζεται στην αυτοεξυπηρέτηση, όπως και σε όλους τους Ξενώνες της ΙΡΑ. 

Η είσοδος στο ΙΡΑ House επιτρέπεται μόνο στα μέλη της ΙΡΑ και τις οικογένειες τους.
Ο φιλοξενούμενος, θεωρώντας τον Ξενώνα σαν το σπίτι του, θα χρησιμοποιήσει το κάθε τι που βρίσκεται μέσα, έπιπλα ή σκεύη με σεβασμό και επιμέλεια, για να τα βρει ο επόμενος συνάδελφος στην ίδια κατάσταση και θέση που τα βρήκε, όταν μπήκε στον Ξενώνα.

Tιμή διανυκτέρευσης ανά άτομο 15 Ευρώ για τους ξένους συναδέλφους και 10 ευρώ για τους Έλληνες συναδέλφους. Τέλος, να έχετε υπόψη ότι, η διαμονή στον ξενώνα δεν είναι δυνατόν να παραταθεί πέραν των 15 ημερών.

ΙΡΑ House Αθήνα

Λειτουργεί από την 19/7/1995.
Ο Ξενώνας αυτός, καθώς και όλοι οι μεταγενέστεροι Ξενώνες, έχουν τον Κανονισμό Λειτουργίας τους, ο οποίος εγκρίθηκε από το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο στη Καστοριά.
Τα μέλη μας παρακαλούνται για την πιστή εφαρμογή του Κανονισμού Λειτουργίας του Ξενώνα, ως και των κανόνων συμπεριφοράς και εγγράφων συστάσεων, τις οποίες οφείλουν να ακολουθούν κατά την διάρκεια της φιλοξενίας των.
Στις κρατήσεις δωματίων υποχρεωτικά θα ακολουθείται σειρά προτεραιότητος. Η διαμονή στο Ξενώνα βασίζεται στην αυτοεξυπηρέτηση, όπως και σε όλους τους Ξενώνες της ΙΡΑ.
Η είσοδος στο ΙΡΑ House επιτρέπεται μόνο στα μέλη της ΙΡΑ και τις οικογένειες τους.

Ο φιλοξενούμενος, θεωρώντας τον Ξενώνα σαν το σπίτι του, θα χρησιμοποιήσει το κάθε τι που βρίσκεται μέσα, έπιπλα ή σκεύη με σεβασμό και επιμέλεια, για να τα βρει ο επόμενος συνάδελφος στην ίδια κατάσταση και θέση που τα βρήκε, όταν μπήκε στον Ξενώνα.
Διαχειριστής
Κυριάκος ΚΑΡΚΑΛΗΣ – Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων
Ελληνικού Εθνικού Τμήματος
Τηλ.: 6972 704253, 210-5227330 –


ΙΡΑ House Θεσσαλονίκη

Λειτουργεί από την 14/6/1997.
Βρίσκεται στην οδό Συγγρού 28 (6ος όροφος), σε ένα κεντρικό δρόμο της Θεσ/νίκης.
Ο ξενώνας της Θεσσαλονίκης, διαθέτει : 4 δίκλινα δωμάτια, Κλιματισμό και T.V. παρέχονται όλα τα είδη όπως π.χ. κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες κ.λ.π. Υπάρχει κοινό μπάνιο και δεύτερο WC. Επίσης υπάρχει κουζίνα η οποία διαθέτει ηλεκτρικό ψυγείο και όλα τα απαραίτητα κουζινικά σκεύη.
map ipa house thessaloniki
Διαχειριστής
Με απόφαση  του ΔΣ του Εθνικού Τμήματος,στη συνεδρίαση της 5 Ιουλίου 2017  διαχειρίστρια ορίστηκε η εκλεκτή συνάδελφος και μέλος μας κα Βασιλική Μπούκα, η οποία με ιδιαίτερη χαρά απεδέχθη τη θέση της διαχειρίστριας,
Κατ΄αυτόν τον τρόπο ο ξενώνας μας συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του
Το τηλέφωνο επικοινωνίας της συναδέλφου είναι 6977510304 τηλ. γραφείου 2310388637 και η ηλεκτρονική της διεύθυνση vickybouka@hotmail.gr

ΙΡΑ House Χίου

Στις 30 Ιουνίου 2007 ξεκίνησε η λειτουργία του ξενώνα στη Χίο.  Ο ξενώνας βρίσκεται 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης με πανοραμική θέα ακριβώς απέναντι από τα Μικρασιάτικα παράλια,σε διώροφο κτίριο δίπλα στον ιερό ναό του Αγ.Αρτεμίου. Στον πάνω όροφο είναι η αίθουσα εκδηλώσεων και στο ισόγειο ο ξενώνας 200 τ.μ.  με 4 δίκλινα δωμάτια, 2 μεγάλα μπάνια πλήρως εξοπλισμένα,μεγάλη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με 2 τραπεζαρίες,μεγάλο καθιστικό με τηλεόραση,τα 2 υπνοδωμάτια με κομοδίνο,ντουλάπα,ψυγείο,κλιματιστικό και κλινοσκεπάσματα,πετσέτες προσώπου και σώματος.
Ακριβώς μπροστά στην είσοδο του ξενώνα υπάρχει μεγάλος περιφραγμένος χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών.

Διαχειριστής
Λασκαρίδης Ζαφείρης.
τηλέφωνο επικοινωνίας :        6977730484
Για κρατήσεις να απευθύνεστε στο παραπάνω τηλέφωνο.

ΙΡΑ House Νυμφαίου Φλώρινας

Από την 12 Μαΐου 2017 λειτουργεί ο ξενώνας στο Νυμφαίο Φλώρινας. Ο ξενώνας στεγάζεται στο διώροφο κτίριο του πρώην Αστυνομικού Σταθμού. Διαθέτει τέσσερα δωμάτια,πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα,τρία μπάνια και κεντρική θέρμανση.

Διαχειριστής
Παπαμιχαήλ Αναστάσιος.
τηλέφωνο επικοινωνίας :    6977096777

Σε χώρες του εξωτερικό λειτουργούν ξενώνες σε διάφορες χώρες π.χ. Γαλλία , Γερμανία, Αυστρία, Σερβία κ.τ.λ. για περισσότερες λεπτομέρειες να απευθύνεστε στα μέλη του δ.σ. της τοπικής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.