Header logo2

Ανακοίνωση διήμερης εκδρομής στα Ζαγοροχώρια, 16-17/02/2019



Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΗΜΕΡΗ                                              ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ -KAΛΠΑΚΙ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ






16/02-17/02/2019
1η ΜΕΡΑ :ΛΑΡΙΣΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00 από την Αστυνομική Διεύθυνση. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ άφιξη στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια ,θα επισκεφθούμε το κεντρικό Ζαγόρι και ξεκινάμε από το Μονοδένδρι .θα περάσουμε από το πέτρινο δάσος και θα φτάσουμε στο παρατηρητήριο της χαράδρας . Συνεχίζουμε για το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής χτισμένο στη χαράδρα του Βίκου, όπου θα θαυμάσουμε το μαγευτικό φαράγγι στον Εθνικό Δρυμό Αώου ,χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό (έξοδα ατομικά) . Αναχώρηση για το ξακουστό γεφύρι του Κόκορη και το παραδοσιακό χωριό Κήπους με το τρίτοξο γεφύρι . Αναχώρηση για το Τσεπέλοβο. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο. Δείπνο. Διαν/ση.
2η ΜΕΡΑ :ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ – ΚΑΛΠΑΚΙ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ
Πρωινό και επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Αναχώρηση για το Καλπάκι όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό μουσείο τα εκθέματα του οποίου αφορούν την αντίσταση του Ελληνικού λαού στην επίθεση των Ιταλικών στρατευμάτων στον πόλεμο του 1940 - 41. Στο προαύλιο του μουσείου, υπάρχουν οι προτομές των πρωτεργατών και στην κορυφή του λόφου άγαλμα του Έλληνα φρουρού στρατιώτη. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι της Παναγίας της Μολυβδοσκέπαστης .Το μοναστήρι κτίστηκε το 670 μ.Χ.απο τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κων/νο τον Δ’ τον Πωγωνάτο .Στη συνέχεια αναχώρηση για Ιωάννινα. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό (έξοδα ατομικά). Αναχώρηση για Λάρισα με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη το βράδυ.
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 60€ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΚΑΙ 65€ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ KAI ΒΡΑΔΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΄΄ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ΄΄
ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ –ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΕΥΜΑΤΑ , ΠΟΤΑ, ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ 31/01/2019 ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «BARAS TRAVEL»
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 26 ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ:2410530509,2410530867

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.