Header logo2

«37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.»


 

 Το χρονικό διάστημα 16-20 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη στο Ναύπλιο, μία πόλη άμεσα συνδεδεμένη με την Επανάσταση του 1821, το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Ένα επετειακό συνέδριο που ήταν αφιερωμένο στη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Το συνέδριο παρακολούθησαν αντιπρόσωποι των Τοπικών Διοικήσεων από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπρόσωποι ξένων Εθνικών Τμημάτων και συγκεκριμένα του Κυπριακού, Σερβικού, Γερμανικού και του υπό ίδρυση Αλβανικού Τμήματος.
 Από την Τ.Δ. Λάρισας συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ζάχος Σωτήριος

  Ιδιαίτερη στιγμή για την Τ.Δ. Λάρισας, ήταν η βράβευση μας από τις Επιτροπές Κοινωνικών και Διοικητικών Θεμάτων του Εθνικού Τμήματος, πράγμα που επιβεβαιώνει την άψογη διοικητική λειτουργία αλλά και την κοινωνική ευαισθησία, κάνοντας πράξη τις αρχές και τα ιδεώδη της Ένωσης μας ΄΄αλληλεγγύη-αλληλοβοήθεια΄΄, πάντα με την στήριξη των μελών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε.

 Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Εθνικό Τμήμα αλλά και στην Τ.Δ. Αργολίδας για την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου και την φιλοξενία τους.

                                                                Servo per amikeco

                                       ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’


























Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.