Header logo2

ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ- Τ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ-ΝΙΣ


 ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ- Τ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ-ΝΙΣ

29/09-02/10

1η ΜΕΡΑ: Λάρισα – Βελιγράδι

Αναχώρηση στις  05:00  το πρωί από το Αστυνομικό Μέγαρο .Με  ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση   φτάνουμε στα Σύνορα Σερβίας . Διέλευση συνόρων . Άφιξη στην πρωτεύουσα το Βελιγράδι  . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση  – διανυκτέρευση 

 

2η ΜΕΡΑ : Βελιγράδι – γύρος πόλεως

Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja , που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας , το Εθνικό Θέατρο , το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica , τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων , το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στον μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη .Μην παραλείψετε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα , με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές .

Το βράδυ ελεύθερο στη διάθεση των εκδρομέων. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ : Βελιγράδι –- Νοβισαντ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στο μοναδικό Νόβισαντ, την  πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα. Στην  περιήγησή μας στην όμορφη πόλη θα δούμε πανοραμικά το κάστρο Petrovaradin ,την πλατεία Slobodan , τον καθεδρικό ναό και το Δημαρχείο .  Επιστροφή στο Βελιγράδι και προαιρετική κρουαζιέρα στον ποταμό Σάβα. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ : Βελιγράδι – Νις -  επιστροφή 

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις , όπου γεννήθηκε  ο Μέγας Κωνσταντίνος . Περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στα σύνορα Σερβίας – Σκοπίων . Με τις απαραίτητες στάσεις καθ οδόν για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ .

 

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

1.     Μεταφορά με πολυτελές  πούλμαν 

2.     Διαμονή στο   ξενοδοχείο   DESIGN MR. PRESIDENT  4*( ή παρόμοιο)

3.     Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο  

4.     Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής .

5.     Ημερήσια εκδρομή στο Νόβισαντ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 Είσοδοι μουσείων ,  δημοτικός φόρος διανυκτέρευσης  1,5€ κατά άτομο  αναβραδιά, ποτά , επιπλέον γεύματα , κρουαζιέρα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο .

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:

190€ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)  ΚΑΙ 200€ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ

(Οι εν ενεργεία πρέπει να είναι κάτοχοι διαβατηρίου, οι υπόλοιποι χρήση πολιτικής ταυτότητας)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BARAS TRAVEL (Ασκληπιού 26, 2410-530509) ΕΩΣ 16/09/2022

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: H ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΙ







 

Για περισσότερες πληροφορίες στην κα. ΛΙΑΚΟΥ Αφροδίτη τηλ.2410683197, στον κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Κων/νο τηλ.2410683117 και οι απόστρατοι στον κ. ΖΑΧΟ Σωτήριο τηλ.6970925533

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.