Header logo2

ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ- Τ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

27/01-29/01

1η ΜΕΡΑ: Λάρισα –Μπάνσκο-Σόφια

Αναχωρούμε στις 06.00 από την Αστυνομική Διεύθυνση . Στάση για καφέ στο OLYMPUS PLAZA. Τελωνειακός έλεγχος στα σύνορα Προμαχώνα . Διέλευση Βουλγάρικων συνόρων και άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο του BANSKO. Ελεύθερος χρόνος  για να απολαύσει όποιος θέλει τα χιόνια, να κάνει βόλτα με το τελεφερίκ ή να απολαύσει σε κάποια τοπική ταβέρνα το μεσημεριανό του φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση  για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας ,τη Σόφια .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ : Σόφια

Πρωινό στο ξενοδοχείο  και αρχίζουμε την ξενάγηση στην πόλη. Θα δούμε τη Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τα Ρωμαϊκά μνημεία, τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, τη Βουλή και την Πανεπιστημιούπολη. Ελεύθεροι στην αγορά της πόλης.

 

3η ΜΕΡΑ : Σόφια-Μπόροβετς-Λάρισα

Πρωινό στο ξενοδοχείο  και αναχώρηση για Μπόροβετς . Ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα των Βαλκανίων. Βρίσκεται στις πλαγιές του βουνού Ρίλα, σε υψόμετρο 1350 μ. Καλύπτεται από χιόνι περίπου 150 μέρες το χρόνο και προσφέρεται για όλα τα χειμερινά σπορ. Είναι αφετηρία για την ψηλότερη κορυφή του Αίμου, τη Μουσάλα 2925 μ.. Πολλά μαγαζιά με ποικιλία αθλητικών ειδών και είδη λαϊκής τέχνης. Ελεύθερος χρόνος για  φαγητό  και στη συνέχεια αναχώρηση για τη πόλη μας μέσω των συνόρων και τις απαραίτητες στάσεις για καφέ , άφιξη το βράδυ.

 

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

1.     Μεταφορά με πολυτελές  πούλμαν. 

2.     Διαμονή στο   ξενοδοχείο   GRAND ASTORIA  4*, το οποίο διαθέτει και καζίνο.

3.     Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο. 

4.     Περιήγηση – ξενάγηση στη Σόφια με τοπικό ξεναγό.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 Είσοδοι μουσείων, επιπλέον γεύματα.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:

140€ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)  ΚΑΙ 150€ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ

(Είσοδος στην Βουλγαρία με χρήση υπηρεσιακής, πολιτικής ταυτότητας ή διαβατηρίου,)

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BARAS TRAVEL (Ασκληπιού 26, 2410-530509) ΕΩΣ 17/01/2023

 

Για περισσότερες πληροφορίες στην κα. ΛΙΑΚΟΥ Αφροδίτη τηλ.2410683197, στον κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Κων/νο τηλ.2410683117 και οι απόστρατοι στον κ. ΖΑΧΟ Σωτήριο τηλ.6970925533











 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.