Header logo2

«39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.»


   Το χρονικό διάστημα 24-28 Απριλίου 2023, διεξήχθη στην υπέροχη πόλη των Σερρών, το 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο. Το συνέδριο παρακολούθησαν αντιπρόσωποι των Τοπικών Διοικήσεων από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπρόσωποι ξένων Εθνικών Τμημάτων και συγκεκριμένα του Κυπριακού και του Γερμανικού. Από την Τ.Δ. Λάρισας συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ζάχος Σωτήριος και η Γ. Γραμματέας κα. Λιάκου Αφροδίτη.

  Ιδιαίτερη στιγμή για την Τ.Δ. Λάρισας, ήταν η ανάθεση μίας από τις επόμενες Φιλικές Συναντήσεις της Ένωσης, στην πόλη μας, προκειμένου μέλη από διάφορα μέρη της Ελλάδας να γνωρίσουν την περιοχή μας. Επίσης έγινε απονομή Επαίνου από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων του Εθνικού Τμήματος για την προσπάθεια μέσα από τις δράσεις μας, να κάνουμε πράξη τις αρχές και τα ιδεώδη της Ένωσης μας ΄΄αλληλεγγύη-αλληλοβοήθεια΄΄, πάντα με την στήριξη των μελών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε.

 Επίσης κατά την διάρκεια των εργασιών, πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, όπου  ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας βρέθηκε στις πρώτες θέσεις προτίμησης και επανεξελέγη Ταμίας του Εθνικού Τμήματος. Ευχόμαστε σε αυτόν και όλους τους νεοεκλεγέντες, καλή και δημιουργική θητεία!!!

 Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Εθνικό Τμήμα αλλά και στην Τ.Δ. Σερρών για την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου και την φιλοξενία τους.

                                                              Servo per amikeco

                                       ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.