Header logo2

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ



1η ΜΕΡΑ :ΛΑΡΙΣΑ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ
 Αναχώρηση  στις 06.00. Στάση για καφέ στο OLYMPUS PLAZA. Τελωνειακός έλεγχος στα σύνορα Προμαχώνα και στάση στο Duty free (κατάστημα αφορολόγητων ειδών). Διέλευση Βουλγάρικων συνόρων. Στάση στο ιστορικό μοναστήρι  της Ρίλλα , μνημείο του 10Ου  αιώνα. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας .Άφιξη στη Σόφια και αρχίζουμε την ξενάγηση στην πόλη .Θα δούμε τη Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τα Ρωμαϊκά μνημεία, τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, τη Βουλή κ.α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ,δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ :ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΣΟΦΙΑ    
 Πρωινό στο ξενοδοχείο  και ξεκινάμε για τη Φιλιππούπολη την πόλη που που έκτισε ο Βασιλιάς Φίλιππος Β΄. Θα δούμε την εκκλησία Κων/νου και Ελένης ,το σπίτι του Λαμαρτίνου, το αρχαίο θέατρο και το λαογραφικό μουσείο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθεροι στην πόλη για φαγητό και για ψώνια .
Το απόγευμα επιστροφή στην Σόφια. Δείπνο. Ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ :ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΛΑΡΙΣΑ
 Πρωινό στο ξενοδοχείο  και χρόνος για περιήγηση στην πόλη σε σημεία ενδιαφέροντος που τυχόν δεν υπήρχε χρόνος τις προηγούμενες μέρες.  Το  μεσημέρι  αναχώρηση  για Λάρισα με ενδιάμεση  στάση στο Σαντάνσκι .

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:
130€ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)  ΚΑΙ 135€ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
·         Μεταφορά με πολυτελές  λεωφορείο του γραφείου μας.
·         Δυο διαν/σεις σε ξενοδοχείο Ramada Princess 4****  στη Σόφια με ημιδιατροφή  (πρωινό- δείπνο) σε  δίκλινα δωμάτια. Δωρεάν είσοδο στο καζίνο.
·         Ξεναγήσεις – Περιηγήσεις   στη Σόφια και στη Φιλιππούπολη.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΕΥΜΑΤΑ , ΠΟΤΑ, ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BARAS TRAVEL(Ασκληπιού 26, 2410-530509) ΕΩΣ 20/01 ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50€ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 07/02/2020

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: H ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΙ








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.