Header logo2

«Συναντήσεις του Προέδρου της Τ.Δ. Λάρισας με τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Κύπρου και τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Λάρνακας.»


 Ιδιωτική επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησε πρόσφατα ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Αχιλλέας Καλαμπούκας.

 Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρισας είχε την ιδιαίτερη τιμή να συναντηθεί στη Λευκωσία με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Τμήματος και Υπαρχηγό της Αστυνομίας Κύπρου κ. Δημήτριο Δημητρίου, με τον οποίο συζήτησε επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, καθώς και την ιστορία και τον πολιτισμό των δύο χωρών που είναι αλληλένδετα μεταξύ τους.

 Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρισας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στη Λάρνακα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λάρνακας κ. Δημήτριο Κωνσταντίνου, με τον οποίο συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος και των δύο πλευρών.

 Προς ανάμνηση των εν λόγω συναντήσεων προσφέρθηκαν αναμνηστικά, ενώ ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρισας ευχαρίστησε αμφότερους τους Προέδρους των Τοπικών Διοικήσεων Λευκωσίας και Λάρνακας για την άψογη φιλοξενία τους και δεσμεύτηκε να τους την ανταποδώσει στη Λάρισα.

 Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρισας δήλωσε ότι «τέτοιες ενέργειες αντικατοπτρίζουν το σκοπό της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που είναι η φιλία και αδελφοσύνη μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους τόσο σε Εθνική όσο και σε Παγκόσμια κλίμακα».  

                                               ω           Servo per amikeco

                                      ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’









Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.