Header logo2

ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ-ΣΟΦΙΑ


ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ- Τ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ-ΣΟΦΙΑ

03/09-07/09   

1η ΜΕΡΑ: Λάρισα – Βουκουρέστι

Συγκέντρωση  και αναχώρηση στις 04.00 από Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Διέλευση συνόρων Προμαχώνα, μέσω Βουλγαρίας και με ενδιάμεσες στάσεις συνεχίζουμε για το Βουκουρέστι. Άφιξη στο Βουκουρέστι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ,χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : Βουκουρέστι – γύρος πόλεως

Πρωινό στο ξενοδοχείο και έναρξη της περιήγησης με έμπειρο τοπικό ξεναγό για να μάθουμε την ιστορία και τα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το Πανεπιστήμιο, το Εθνικό Θέατρο και την Ελληνική Εκκλησία. Συνεχίζουμε την περιήγηση στα Βόρεια Προάστια όπου θα επισκεφθούμε ένα μέρος του μεγαλύτερου πάρκου της πρωτεύουσας, το υπαίθριο Λαογραφικό Μουσείο με τα παραδοσιακά σπιτάκια από όλες της περιοχές της Ρουμανίας. Θα δούμε επίσης την Αψίδα του Θριάμβου, τη μεγάλη Πλατεία της Νίκης, την  Calea Victoriei – τον μεγαλύτερο και παλαιότερο δρόμο της πόλης, το Ateneum – Μέγαρο Μουσικής, το πρώην Βασιλικό Παλάτι – σημερινό Μουσείο Τέχνης, τη Στρατιωτική Σχολή και τελειώνουμε τις επισκέψεις με το Παλάτι της Βουλής – το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση διοικητικό κτίριο στον κόσμο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για περπάτημα, και αγορές. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ : Βουκουρέστι- Καρπάθια

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την πορεία μας προς τον βορρά από την κοιλάδα του ποταμού Prahova και θα κάνουμε πρώτη στάση στη Sinaia, μια κωμόπολη των Καρπαθίων, όπου θα επισκεφθούμε το Παλάτι Peles του Βασιλιά Καρόλου 1ου, ένα κόσμημα αρχιτεκτονικής χτισμένο στους λόφους των Καρπαθίων και θα δούμε το μοναστήρι του Κατακουζηνού του 17ουαι. Συνεχίζουμε για το κάστρο Bran(Δράκουλα), το επιβλητικό μεσαιωνικό φρούριο που επιβλέπει από το βράχο του τον εμπορικό δρόμο που ενώνει την παλαιά χώρα της Βλαχίας με το κέντρο της χώρας -την Τρανσυλβανία. Θα επισκεφθούμε την υπαίθρια αγορά του Κάστρου με τα souvenir του Κόμη Δράκουλα. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας και φτάνοντας στη μεγαλύτερη πόλη των Καρπαθίων – Brasov, θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τον μεσαιωνικό της χαρακτήρα, περπατώντας στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, Επιστρέφουμε στο Βουκουρέστι, διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ : Βουκουρέστι- Σόφια 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Σόφια. Άφιξη ,στη Βουλγαρική πρωτεύουσα ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι στην αγορά της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ : Σόφια- Λάρισα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αρχίζουμε την ξενάγηση στην πόλη .Θα δούμε τη Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τα Ρωμαϊκά μνημεία, τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, τη Βουλή και την Πανεπιστημιούπολη. Στη συνέχεια αναχώρηση για Ελλάδα και άφιξη το βράδυ στη Λάρισα.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

1.     Μεταφορά με πολυτελές  πούλμαν 

2.     3 διανυκτερεύσεις σε ξεν/χείο 4 * ( CH BUCHAREST 4*ή παρόμοιο ).

3.     1 διανυκτέρευση στη Σόφια σε ξενοδοχείο 4*( GRAND ASTORIA 4* ή παρόμοιο)

4.     Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο  

5.     Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και θεαμάτων,  δημοτικός φόρος διαμονής, ποτά , επιπλέον γεύματα.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:

265€ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)  ΚΑΙ 275€ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ

(Οι εν ενεργεία πρέπει να είναι κάτοχοι διαβατηρίου, οι υπόλοιποι χρήση πολιτικής ταυτότητας)

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BARAS TRAVEL (Ασκληπιού 26, 2410-530509) ΕΩΣ 11/08/2023, ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ







 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.